Vali Ertokuş Bey Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02424262099
WEB https://vebal.meb.k12.tr
Adres : BARBAROS MAH. PERGE CAD. A BLOK NO 10A AKSU / ANTALYA
VİZYON : Profesyonel yaşam kriterlerine uygun, kendini yenileyebilen, kendisi ve çevresiyle barışık, kendisini en üst düzeyde gerçekleştiren, bilgiye ulaşma becerisine sahip, çağdaş, dünya vatandaşlığı özelliklerine sahip, geleceğe mutlu bakan bireyler yetiştirebilmek.
MİSYON : Demokratik toplum beklenti ve gereksinimlerini esas alan katılımcı bilime dayalı bireyleri yetenekleri doğrultusunda yönlendiren fırsat eşitliğine dayalı, okul çevre iletişimini ve ilişkilerini sağlıklı kurabilen çevreye yarar sağlayan çevre olanaklarını kendisi ve insanlığın yararı için kullanabilen bireyler yetiştirebilen Atatürk İlke ve Devrimlerini özümsemiş bir eğitim sistemi yaratmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Toplu taşım araçları; AC 03 ve AF 04 nolu araçlar ile ulaşım sağlanabilir.Ayrıca tranvay hattı okulumuza 100 metrelik bir mesafededir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz yeni yapılan okullar bölgesinde Aksu Fen Lisesi ile aynı yerde bulunmaktadır.Postane ve İlçe Jandarma binası ile komşudur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Aksu ilçe merkezinde olup Antalya il merkezine 15 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 236
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Proje sınıfı , Uzay ve Astronomi Odası ile Akıl ve Zeka Atölyeleri bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları :